Yritys ja palvelut

THR Palvelu Oy

THR kiikustuoliTHR Palvelu Oy on asiakaslähtöinen kiinteistöalan palvelutoimisto, joka on perustettu vuonna 2009 palvelemaan kiinteistön omistajia. Tarjoamme isännöintipalveluita taloudenpidon, yhtiöiden hallinnon sekä rahoitusneuvotteluiden osalta. Olemme erikoistuneet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallinnon muutostilanteisiin sekä arvonlisäverollisuuteen.

Olemme keskittyneet asuinkerrostalojen, liikekiinteistöjen sekä kauppakeskusten isännöintiin. Teemme asioinnin helpoksi ja varmistamme asioiden sujuvuuden nykyaikaisilla järjestelmillä. Vastaamme myös yhtiöiden tilitoimistopalveluista, tilinpäätöksistä sekä hallinnon sujuvuudesta.

Hoidamme isännöinnin ammattimaisesti isännöinnin eettisten ohjeiden mukaisesti. Meille on erityisen tärkeää pitää kiinni sovituista toimitusajoista ja auttaa yhteistyökumppaneitamme keskittymään omaan liiketoimintaansa.

Räätälöimme isännöintipalvelut asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan – emme tarjoa valmiita muualla luotuja palvelupaketteja. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua, nopealla ja joustavalla aikataululla.

Teemme työtä tiedolla, taidolla ja tarmolla – emme tuurilla!