Kameravalvonta

Kameravalvonnan rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Asunto Oy Jyväskylän Keljonkoulu (Y2849675-7)

Yhteystiedot: c/o THR Palvelu Oy, Yliopistonkatu 34 D 61, 40100 Jyväskylä

Vastaava henkilö: isännöitsijä Kimmo Vierinkari, puh. 010 281 3136 tai sähköposti: kimmo@thrpalvelu.fi

Rekisterin nimi:Taloyhtiön kameravalvontajärjestelmä asuinkerrostalon sisäänkäyntien DE -portaikkojen edessä, rakennuksen sisällä polkupyörävarastossa ja huoneistojen häkkivarastotiloissa, osoitteessa Korkeakoskentie 27 DE, 40500 Jyväskylä.

Rekisterin käyttötarkoitus: Taloyhtiön turvallisuuden valvonta, asumishäiriöiden poistaminen ja häkkimurtojen estäminen.

Rekisterin tietosisältö: Taloyhtiön asukkaiden turvallisuuden varmistaminen. Kenestäkään yksittäisestä henkilöstä ei kerätä henkilön yksilöintitietoja tähän rekisteriin.

Tietojen päivitystiheys:Tiedot henkilöiden liikkumisesta kerrostaloalueella saadaan kameravalvontajärjestelmästä, jonka laitteet ja valvontatallenteet sijoitetaan taloyhtiön tiloihin.

Rekisterin säännönmukaiset tietojen luovutukset: Ei ole säännönmukaisia tietojen luovutuksia. Tarvittaessa tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille, esim. poliisille rikostapauksissa. Tietoja ei siirretä EU-alueelle tai ulkopuolelle.

Rekisterin suojaukset: Tietojärjestelmä itse huolehtii tallenteiden yli tallentamisesta ja näin aiempien päivien aineisto häviää. Isännöitsijä yhdessä kiinteistönhuollon (TL-Maint Oy) kanssa huolehtii laitteiden säilytyksestä lukitussa paikassa, jonne ei muilla ole pääsyä.

Rekisterin voimassaoloaika: Rekisteri alkaa 1.7.2020 ja on voimassa toistaiseksi.